«εφυγε» ο Νικος Φασουρας

Λίγοι αθλητές αξίζουν τον τίτλο καλό παιδί. Όπως συμβαίνει σε αυτή την ζωή, οι καλοί φεύγουν νωρίς. Ο Νίκος Φάσουρας έχασε την μάχη με την επάρατο νόσο το πρωί του Σαββάτου.
Γεννημένος στις 7/1/1968, ο ύψους 2,11 σέντερ έπαιξε μπάσκετ σχεδόν σε όλη του την διαδρομή με το Περιστέρι. Ξεκίνησε την περίοδο 86-87 στην Α2, γιόρτασε την μεγάλη στιγμή της ανόδου στην Α1 και αγωνίστηκε με τα κυανοκίτρινα μέχρι την σεζόν 1995-1996. Συνέχισε στο Μαρούσι πριν κλείσει την καριέρα του. Να σημειώσουμε ότι την περίοδο 2007-2008, ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ.
Εκτός από καλός παίκτης, ο Νίκος Φάσουρας τα τελευταία χρόνια είχε δείξει μία άλλη πλευρά του εαυτού του, ασχολούμενος με τα αγαπημένα του καναρίνια. Φεύγει νεότατος αφήνοντας πίσω την γυναίκα του και δύο κόρες.

Συλλυπητήρια επιστολή από το Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ

Οι οικογένεια του μπάσκετ και γενικότερα του Αθλητισμού,  από σήμερα είναι φτωχότερη με τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας, Νίκου Φάσουρα.. Το διοικητικό συμβούλιο και οι Αθλητές του Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ, εκφράζουν τα θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Φάσουρα. Κάλο Ταξίδι φίλε Νίκο. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) για τον θάνατο του πρώην σέντερ του Περιστερίου, Νίκου Φάσουρα.  
«Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί, η οικογένεια μας αποχαιρετά ένα χρυσό παιδί που μας άφησε τόσο νωρίς. Ο Νίκος Φάσουρας στα 42 του χρόνια έχασε τη μάχη που έδωσε με τεράστια δύναμη και πλέον θα μας κοιτάζει από ψηλά. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει τα θερμότερα συλληπητήρια του στην οικογένεια του Νίκου. Οι ώρες είναι τόσο δύσκολες για το χαμό ενός ανθρώπου που τόσο πιστά υπηρέτησε το άθλημα που λάτρευε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...Καλό σου ταξίδι φίλε...». 

Συλληπητήρια ανακοίνωση από ΕΟΚ

"Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Φασουρα, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή έχοντας μια σπουδαία πορεία στο χώρο της ελληνική καλαθοσφαίρισης. Ήταν ένας αθλητής με σπάνιο ήθος και που είχε σημαντική παρουσία τόσο στις ομάδες που αγωνίστηκε όσο και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα". 


www.contra.gr
www.sport24.gr
www.sport-fm.g