ΤΕΝΙΣ

Έφοροι Τμημάτων
Α ' Έφορος - Καρβέλας Χαράλαμπος: 697 745 6190
B ' Έφορος - Παπατάτσης Γεώργιος: 697 633 6665
Γ' Έφορος - Κόρμποβα Βαλέρια: 697 337 5491...............................................................    ...............................................................................


ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΑΒΒΑΤΩΝ

-  Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται κάθε βδομάδα (από Δευτέρα έως Παρασκευή) μέσω ηλεκτρονικής φόρμας που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.
-  Στις αναπληρώσεις αυτές, ο μέγιστος αριθμός των αθλούμενων σε κάθε τμήμα-επίπεδο είναι 16 άτομα σε 4 γήπεδα και για το λόγο αυτό θα τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει του χρόνου υποβολής της ηλεκτρονικής φόρμας.
-    Ο ελάχιστος αριθμός των αθλητών που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί η προπόνηση- αναπλήρωση των Σαββάτων είναι 2 άτομα ανά τμήμα. Στην περίπτωση που έχουν υποβάλλει ενδιαφέρον λιγότεροι από 2 αθλητές, η προπόνηση δεν θα πραγματοποιείται.
Για τη συμμετοχή σας στην αναπλήρωση προπόνησης του επόμενου Σαββάτου ακολουθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ__________________________________________

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 10ου ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2017
Το ετήσιο καλοκαιρινό μας τουρνουά τένις ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες με πολύ ωραίους αγώνες προημιτελικών και τελικών σε όλες τις κατηγορίες. 
Ευχαριστούμε τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τους συγχαίρουμε όλους για τις επιτυχίες τους!
Την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 7.00΄μ.μ. θα γίνουν οι τελικοί των προχωρημένων ανδρών και γυναικών και στις 8.30΄μ.μ. σε μια μικρή γιορτή θα γίνει η απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στους νικητές μας! 🎾🏅🏆🍦🍭🎁🎉🎈..................................................................................................................................................................................................

10ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2017
Το "10th FOIVOS TENNIS CUP 2017" αρχίζει στις 10-6-2017. 
Δηλώσεις συμμετοχής έως Τετάρτη 31-5-2017. 
 ******************************************************************


   
..........................................................................................

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ 
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2016

Ολυμπιακό Χωριό, 11-11-2016

Ο ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο εσωτερικό τουρνουά τένις στις εγκαταστάσεις του εντός Ολυμπιακού Χωριού.
Έναρξη: 2/12/2016
Λήξη: 18/12/2016

       Κατηγορίες 
1.    ΜΟΝΑ ανδρών
·      1-3 έτη
·      3 +
2.    ΜΟΝΑ γυναικών 
·      1-3 έτη
·      3+
3.   Αρχάριοι ενήλικες (πορτοκαλί μπάλα)

 Τρόπος διεξαγωγής αγώνων
1.     Για τις κατηγορίες ΜΟΝΑ Ανδρών/Γυναικών: 2 νικηφόρα set  των 4 games, (4-4 tie-break των 7 πόντων). Σε περίπτωση ισοπαλίας 1 - 1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων.                                                                                 Hμιτελικοί- τελικός : 2 νικηφόρα set των 6 games σε όλα τα set.
2.     Για την κατηγορία Αρχάριοι ενήλικες: Με μορφή  tennis marathon σε γκρουπ των 4 παικτών
     Ημιτελικοί -τελικός: 2 νικηφόρα set των 4 games.

Ημέρες και ώρες αγώνων
Οι αγώνες θα διεξαχθούν τις Παρασκευές (16:00΄-22:00΄) και τα Σαββατοκύριακα από τις 2/12 έως και  18/12.
Η κλήρωση των ταμπλό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 21:00΄ στα γραφεία του συλλόγου και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.

*Δύναται να υπάρξει παράταση της λήξης του τουρνουά σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών. 

Υποχρεώσεις αγωνιζομένων
Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους στα γήπεδα. Αθλητής/τρια που δεν θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα θα χάνει τον αγώνα.
Η πρόληψη της υγείας του κάθε αθλητή είναι προσωπική του ευθύνη. 

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής 
Με φόρμα συμμετοχής στη γραμματεία του ομίλου.
* Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να δηλώσουν τις ημέρες και τις ώρες που γνωρίζουν εξαρχής ότι ΔΕΝ μπορούν να αγωνιστούν.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 21:00.

Κάθε Πέμπτη θα ανακοινώνεται το πρόγραμμα για το τριήμερο που έπεται. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να ενημερώνουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη εκάστης εβδομάδας μέσω email στο  info@asoxfoivos.gr ή τηλεφωνικά, για τους οποιουσδήποτε περιορισμούς σε ώρες ή μέρες το αργότερο μέχρι τις 19:00.
Αλλαγές μετά την ανακοίνωση του προγράμματος ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

Χρηματική εισφορά
Ορίζεται στα 10 € και καταβάλλεται με τη δήλωση συμμετοχής. Για συμμετοχή σε δεύτερη κατηγορία ορίζεται στα 5 € επιπλέον.

·       Υπεύθυνοι αγώνων 
- Καρβέλας Χαράλαμπος:   6977456190
- Ολιβέρι Λούσιο: 6976393713
·       Υπεύθυνοι κατά την διάρκεια του τουρνουά
- Ολιβέρι Λούσιο: 6976393713
- Χασιώτη Κέλλυ: 6948060609
- Σκουλαξίνου Ηλιάνα: 6938087706
- Καλάβρια Σοφία: 6944751576
..........................................................................................................................................................................
Το τμήμα Τένις του Α.Σ.Ο.Χ ΦΟΙΒΟΣ εφαρμόζει το πρόγραμμα tennis 10s , και διατηρεί προαγωνιστική ομάδα 9-10 ετών καθώς και αγωνιστική ομάδα 12 ετών.

Ακόμα, όλοι οι μαθητές άνω των 10 ετών και όλοι οι ενήλικες μαθητές μπορούν να ελέγχουν και να καταγράφουν την βελτίωση τους στη διάρκεια του χρόνου με την βοήθεια του προγράμματος ITN Assessment . Θα είναι με αυτό τον τρόπο ενήμεροι για όλες τις πτυχές του παιχνιδιού τους, π.χ για την ακρίβεια και σταθερότητα στο forehand τους , την δύναμη και τοποθέτηση στο σερβίς τους κτλ. Στη γραφική παράσταση που ακολουθεί, διακρίνεται η βελτίωση ενός μαθητή σε διάστημα 2 μηνών:

Τέλος, για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί το σύστημα αγώνων Tennis Ladder , με κατάταξη η ποία θα προκύψει από το εσωτερικό τουρνουά (Foivos tennis cup)που γίνεται κάθε χρονιά τον μήνα Ιούνιο, αλλά και από την IΤΝ Assessment. Έτσι οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να παίζουν αγώνες τένις, καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους!

   Φέτος στα τμήματα ενηλίκων υπάρχουν οι εξής επιλογές στο πρόγραμμα προπονήσεων, σε τμήμα 4 ή 6 ατόμων :

Α.
 2 μαθήματα την εβδομάδα

Β. 3  μαθήματα την εβδομάδα

Γ. 1 κανονικο μάθημα & 1 cardio tennis 
μάθημα( διαθέσιμο τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη)

  Καλό είναι να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας όσο πιο σύντομα γίνεται, έτσι ώστε να έχετε προτεραιότητα στο σχηματισμό των γκρούπ προπόνησης . Αυτό ισχύει και για τους παλιούς μαθητές του ομίλου μας. Καλή χρονιά!
                                             ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΡΧΕΙΟ