Βραβευση του Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ απο την ΕΛ.Ο.Τ.
Βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ για την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Κυπέλου Ταεκβοντό σε όλες τις κατηγορίες. Κατά τη βράβευση εκφώνησε τον παρακάτω λόγο ο Πρόεδρος της ΕΛΟΤ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Ολυμπιακού Χωριού «ΦΟΙΒΟΣ» για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, για την διεξαγωγή των αγώνων. 
Χάρις των δικών τους φιλότιμων προσπαθειών, που είναι άξιες συγχαρητηρίων, έχουν σήμερα την δυνατότητα οι μικροί αθλητές των σωματείων μας, να αγωνίζονται σ΄ αυτό το τόσο ζεστό, λειτουργικό και φιλόξενο στάδιο।
Κύριε Πρόεδρε,
Ως ελάχιστη αναγνώριση στο διαχρονικό έργο το δικό σας και των συνεργατών σας, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό σας απονέμει τιμητική πλακέτα και σας ευχαριστεί για την συνεργασία σας.
Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για τον αγώνα σας, στην διατήρηση του υψηλού επιπέδου λειτουργικότητας αυτής της μετολυμπιακής εγκατάστασης.
Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο και εκπρόσωπο του Α.Σ.Ο.Χ. «ΦΟΙΒΟΣ», Λάμπρο Κατσούλα, έκανε ο Γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Φυσεντζίδης Μιχαήλ.