''Φοιβεια 2011"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Αθλητικό Σωματείο Ολυμπιακού Χωριού Φοίβος, διοργάνωσε φέτος, στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού χωριού, από το Σάββατο 18 Ιουνίου έως και το Σάββατο 25 Ιουνίου , αθλητικές εκδηλώσεις με την ονομασία «ΦΟΙΒΕΙΑ 2011», που περιλάμβαναν:
• Τουρνουά ποδοσφαίρου,
• Τουρνουά Βόλεϊ
• Τουρνουά μπάσκετ,
καθώς και αγώνες των μικρών μας αθλητών, σε ατομικά αθλήματα όπως
• Στίβος,
• Τένις,
• Ταεκβοντό.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2011 οι εκδηλώσεις μας ολοκληρώθηκαν, με μικρούς και μεγάλους τελικούς σε όλα τα αθλήματα, με απονομές επάθλων στους νικητές και επαίνων και μεταλλίων σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν. Με βραβεύσεις και χαιρετισμούς από παράγοντες του αθλητισμού και του Δήμου μας. Στο τέλος ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.
Επίσης στο δυτικό κλειστό γυμναστήριο, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα ξεχωριστό φιλικό αγώνα βόλεϊ, μεταξύ της αντρικής ομάδας του Α.Σ.Ο.Χ ΦΟΙΒΟΣ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ 1987, που μέχρι σήμερα έχει και την μεγαλύτερη επιτυχία για το ελληνικό βόλεϊ κατακτώντας την 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γάνδης. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Χωριού και τα παιδιά μας θαύμασαν και χειροκρότησαν τα αστέρια του παρελθόντος όπως ο Ντράγκοβιτς, Τριανταφυλλίδης, Αμαργιανάκης, ο Φάκας με τον τότε προπονητή τους Θανάση Μαργαρίτη που με την ομιλία του μας μετέφερε την ατμόσφαιρα της εποχής του ΄87 με τις έντονες συγκινήσεις. Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ο.Χ ΦΟΙΒΟΣ τίμησε στην κεντρική εκδήλωση, τους αστέρες του βόλεϊ για την μεγάλη προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό καθώς επίσης και τον διεθνή ποδοσφαιριστή μας Παναγιώτη Κονέ και τον διεθνή μπασκετμπολίστα μας με την Εθνική Εφήβων Ζήση Σαρικόπουλο τους οποίους περιέβαλαν με εκδηλώσεις θαυμασμού οι μικροί αθλητές.