ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ

Ποδόσφαιρο, Στίβος, Βόλεϊ, Μπάσκετ, Τένις, Ταεκβοντό  περιλαμβάνονται  και φέτος στα αθλήματα μας, τα οποία ήδη έχουν ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο.
Επιπλέον, το σωματείο μας με γνώμονα την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, αποφάσισε τη δημιουργία νέων αθλητικών τμημάτων:


·         Στίβος ενηλίκων: Η αυξημένη συμμετοχή στο τμήμα Στίβου Ενηλίκων, που ξεκίνησε πέρσι με μεγάλη επιτυχία,  μας οδήγησε φέτος στη δημιουργία ενός  ακόμη  τμήματος με προπονήτρια τη Χιονάτη Καπέτη, το οποίο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή ώρες  8-9 μ.μ. στο στίβο του αθλητικού κέντρου.  Τα προγράμματα ενηλίκων απευθύνονται  σε άντρες και γυναίκες άνω των 16 ετών. Φιλοσοφία των ολιγομελών πλέον τμημάτων, είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση των αθλούμενων που έχουν διαφοροποιημένους προπονητικούς στόχους ανάλογα με την ηλικία, το επίπεδο και το σκοπό της προπόνησης του καθενός.  
·         Επιτραπέζια αντισφαίριση: Το αυξημένο ενδιαφέρον, ενεργοποίησε τελικά ένα νέο για το σωματείο μας Ολυμπιακό άθλημα, την Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Έτσι από τα τέλη Νοεμβρίου, οι φίλοι του ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα που θα φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο. Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά και ενηλίκων, των οποίων οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα. Οι ώρες του κάθε τμήματος θα διαμορφωθούν ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες  5-9 μ.μ., τηλ: 210-2467447.