ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8ου ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ

Το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ «ΦΟΙΒΟΣ» (Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ), που εδρεύει στο Ολυμπιακό Χωριό Αχαρνών, προκηρύσσει εσωτερικό τουρνουά αντισφαίρισης, αναφερόμενο και ως «8o FOIVOS TENNIS CUP 2015”, σύμφωνα με το παρακάτω αναφερόμενο πρόγραμμα διεξαγωγής καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτό:

Έναρξη:       Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 

Λήξη:          Kυριακή  28  Ιουνίου 2015     


Ημερομηνίες δήλωσης συμμετοχής:
από: Σάββατο  2 Μαΐου 2015
έως: Τετάρτη 20  Μαΐου  2015


Κατηγορίες παιδιών:
1.            Ομαδικό κόκκινο επίπεδο
2.            Πορτοκαλί επίπεδο
3.            Πράσινο επίπεδο
4.            Διπλό πορτοκαλί (και ως μικτό)
5.            Διπλό πράσινο (και ως μικτό)

Κατηγορίες Ενηλίκων:
1.            Κατηγορία ανδρών Aρχαρίων (πράσινη μπάλα)
2.            Κατηγορία ανδρών 2 χρόνων και πάνω
3.            Κατηγορία γυναικών Aρχαρίων (πράσινη μπάλα)
4.            Κατηγορία γυναικών 2 χρόνων και πάνω
5.            Διπλό πράσινη μπάλα (και ως μικτό)
6.            Διπλό αντρών (2 χρόνων και πάνω)
7.            Διπλό γυναικών (2 χρόνων και πάνω)

Αναφορικά με την πορεία προς την τελική κατάληξη των αγώνων:
Σε κάθε κατηγορία το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τους συμμετέχοντες να χωρίζονται σε ομίλους των 5 ατόμων. Οι αθλητές δηλαδή, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν στον όμιλο θα παίξουν το λιγότερο από 4 αγώνες (ανά κατηγορία), χωρίς σε αυτούς να συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες της τελικής φάσης των νοκ άουτ.
Ανάλογα με τον αριθμό των ομίλων οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα σχηματίσουν ανάλογο ταμπλό, το οποίο θα προκρίνεται στους αγώνες νοκ άουτ.

Αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής κάθε παιχνιδιού
μονού ή διπλού ανάλογα με την κατηγορία:

1.            Κατηγορία μονών σε όλα τα επίπεδα:  2 νικηφόρα σετ των 4 games (4-4 tie break) των 7 πόντων. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 στα σετ παίζεται ένα tie-break των 10 πόντων. Στη φάση των νοκ άουτ θα παιχτούν 2 νικηφόρα σετ των 6 games και σε περίπτωση ισοπαλίας tie-break των 10 πόντων.
2.            Κατηγορία διπλών : 2 νικηφόρα σετ των 4 games χωρίς πλεονέκτημα (no ad). Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 στα σετ θα παίζεται ένα καθορισμένο σετ σε μορφή tie-break των 10 πόντων . Στη φάση των νοκ άουτ θα παιχτούν 2 νικηφόρα σετ των 6 games  και σε περίπτωση ισοπαλίας tie-break των 10 πόντων.
3.            Κατηγορία κόκκινο επίπεδο*: το ομαδικό πρωτάθλημα κόκκινου επιπέδου θα διεξαχθεί με το χρονικό όριο των 7 λεπτών την τελευταία μέρα των αγώνων την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 με ομάδες που θα φτιαχτούν από τα παιδιά με τη βοήθεια των προπονητών τους.  
*   Οι προπονήσεις των παιδιών κόκκινου επιπέδου συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015
*      Οι προπονήσεις  των προαγωνιστικών τμημάτων λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων θα συνεχιστούν και όλο το μήνα Ιούνιο .

Χώρος και οργάνωση:

Το αθλητικό σωματείο  «Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ» διοργανώνει το " 8ο Foivos tennis cup 2015" στις εγκαταστάσεις των γηπέδων αντισφαίρισης του Ολυμπιακού Χωριού.

 Ημέρες και ώρες διεξαγωγής:  

Το τουρνουά θα διεξαχθεί  από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 μέχρι και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015. Καθημερινά από τις 17:00 μέχρι τις 22.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.
*    Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων.

Επιφάνεια:
4 γήπεδα green set.

Οργανωτική επιτροπή:
Καρβέλας Χαράλαμπος:     6977456190
Ολιβέρι Λούσιο:                6976393713
Προέδρου Ιωάννης:           6973376750


Υποχρεώσεις αγωνιζόμενων
•        Οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να προσέρχονται στο γήπεδο 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους. Σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να ενημερώνουν έγκαιρα την Οργανωτική Επιτροπή. Αθλητής/-τρια που χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δεν θα παρουσιαστεί εντός 20 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.
•        Η φροντίδα και πρόληψη της υγείας του κάθε αθλητή/-τριας κατά τη διάρκεια των αγώνων και η ευθύνη συμμετοχής του σ’ αυτούς, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

Πληροφορίες δήλωσης συμμετοχής
Ημερομηνίες: Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου.
Τρόποι δήλωσης συμμετοχής:
·           Οι δηλώσεις - αιτήσεις θα βρίσκονται στους προπονητές και στη γραμματεία του συλλόγου
·                Τηλεφωνικά στη γραμματεία του συλλόγου

Διευκρινίσεις δήλωσης συμμετοχής:
Στη δήλωση - αίτηση συμμετοχής οι αθλητές/-τριες πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφουν
·                     Ημερομηνία γεννήσεως 
·                     Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας
·                     e-mail (εφόσον διαθέτουν)
·                     Ηλικία
·                     Επίπεδο 
·                     Χρόνια ενασχόλησης με το τένις
·                     Ημέρες και ώρες που υπάρχει κώλυμα και δεν μπορούν να αγωνισθούν.

-    Η Οργανωτική επιτροπή θα λάβει υπ’ όψιν της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν στον καταρτισμό του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων. 
-   Σε περίπτωση μη συμφωνίας των αθλητών/-τριών στην ώρα του αγώνα θα γίνεται κλήρωση και ο νικητής θα επιλέξει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής.
-    Σε περίπτωση που το χρονικό όριο του προγράμματος το απαιτεί, ο αθλητής/-τρια  ενδέχεται να αγωνισθεί σε 2 αγώνες ημερησίως.

Δικαίωμα συμμετοχής και χρηματική εισφορά
Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι αθλητές στα τμήματα αντισφαίρισης του σωματείου. Η τιμή συμμετοχής στο 8ο FOIVOS TENNIS CUP 2015 είναι 35 € για τους ενήλικες και 25 € για τα παιδιά.

Πρόγραμμα πρωταθλήματος:
Κλήρωση αγώνων:
Η κλήρωση για τον καθορισμό των ομίλων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 20.00 στα γραφεία του «ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ». Σε κάθε όμιλο θα τεθεί 1 επικεφαλής με κατάταξη στηριζόμενη στην πορεία των μαθητών και την εκτίμηση των προπονητών. Σε ποιο όμιλο θα είναι και ποιοι, θα καθορισθεί και πάλι με κλήρωση.
Ενημέρωση αγωνιζόμενων:
Οι όμιλοι, τα ταμπλό και το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν σε πίνακα του ομίλου καθώς και στην ιστοσελίδα  http://www.asoxfoivos.gr/  Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους.
Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις ώρες και ημέρες των αγώνων τους από  την  Σάββατο 30 Μαΐου  και ώρα 21:00 ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://www.asoxfoivos.gr/

*        Με την έναρξη τoυ τουρνουά (Τρίτη 2 Ιουνίου) τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά, είναι τα εξής:  210-2467447, 6977456190  , 6976393713 , 6973376750

Απονομή επάθλων και δώρων
Κατά την ημερομηνία λήξης του τουρνουά (28.6.2015 ή σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη προκύψει λόγω απρόβλεπτων συνθηκών), η Διοίκηση του σωματείου θα παραθέσει μικρή δεξίωση στους συμμετέχοντες, απονέμοντας Έπαθλα στους 2 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και δώρα στους μικρούς αθλητές.

Αποδοχή όρων συμμετοχής:
Mε την υποβολή αίτησης συμμετοχής και την αποδοχή της στο τουρνουά, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην ανωτέρω προκήρυξη, των οποίων οι συμμετέχοντες έλαβαν γνώση και αποδέχονται ανεπιφύλακτα, δηλώνουν υπεύθυνα ότι συμμετέχουν στο "8ο Foivos tennis cup 2015" με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη, έχοντας προηγουμένως προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Παραιτούνται από κάθε απαίτηση και αξίωση εναντίον του «ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ» για κάθε ζημιά ή βλάβη που τυχόν υποστούν, από οποιαδήποτε αιτία στα πλαίσια της συμμετοχής τους στην εν λόγω διοργάνωση. Συναινούν δε στην ελεύθερη χρήση του ονόματος ή της εικόνας τους από τους διοργανωτές, στα έντυπα και στις ιστοσελίδες ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αυτοί διαχειρίζονται. 

Ολυμπιακό Χωριό, 29 Απριλίου 2015
Ο Έφορος του τμήματος


Χαράλαμπος Καρβέλας