FOIVOS tennis cup

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το ΑΣΟΧ “ΦΟΙΒΟΣ” διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά “FOIVOS Tennis Cup”, που διεξήχθη στης αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού από 23 έως 25/6/2010, και στο οποίο έλαβαν μέρος πάνω από 150 αθλητές και αθλήτριες, μικροί και μεγάλοι.

Με την λήξη των αγώνων, την Παρασκευή το βράδυ, στις 21:00

ακολούθησαν οι απονομές βραβείων και μεταλλείων στους νικητές και εορταστική εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Λάμπρος Κατσούλας στην σύντομη ομιλία του, την οποία και παραθέτουμε, χαιρέτησε αθλητές και καλεσμένους αναφερόμενος στην πορεία και το έργο του “ΦΟΙΒΟΥ”:
“Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας,
Εκ μέρους του ΔΣ του Φοίβου, σας φέρνω τις ευχαριστίες όλων των μελών, που ήρθατε σήμερα στη γιορτή μας.
Είναι καλό που πρώτα από όλα βρεθήκατε εδώ για να τιμήσετε τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά, αυτά αξίζουν το μεγάλο χειροκρότημα.
Φέτος και για 3η φορά διεξάγεται το foivos tennis cup.
Έγινε πια θεσμός στη πόλη μας, και χρόνο με το χρόνο θα αναπτύσσεται προς το καλύτερο, όπως και ο “ΦΟΙΒΟΣ”.
Στόχος και αρχή του “ΦΟΙΒΟΥ” είναι η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού κυρίως ανάμεσα στα παιδιά, και αυτό θα προσπαθήσουμε και στη συνέχεια.

Εμείς, οι κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού είμαστε τυχεροί που στη πόλη μας έχουμε αυτές της υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό, χρειάστηκε να βάλουμε και το δικό μας λιθαράκι, και αυτό κάναμε μέσω του “ΦΟΙΒΟΥ” και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον.
Πιστεύουμε ότι μέσα από την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού δείχνουμε μια άλλη στάση ζωής στα παιδιά, μια διέξοδο μακριά από τους κινδύνους που τα περιβάλλουν.
Όταν προβάλλεται ο “ΦΟΙΒΟΣ” ταυτόχρονα προβάλλεται και το Ολυμπιακό Χωριό, και αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα, να πάψουμε πλέον να βγάζουμε προς τα έξω μια εικόνα μίζερη. Επίσης θέλω να πω ότι στον “ΦΟΙΒΟ” είμαστε όλοι εθελοντές και προσφέρουμε κάτι ωραίο στη κοινωνία του Ο.Χ. Δεν περισσεύει κανένας μας, και σας καλούμε και εσάς, όσοι έχετε χρόνο, διάθεση, και θέληση να έρθετε μαζί μας.

Ένα ευχαριστώ από μένα προς τον προπονητή Νίκο Σωτηρόπουλο αλλά και στους υπόλοιπους προπονητές και συνεργάτες του τμήματος του τένις για τη επιτυχημένη δουλειά που κάνουν.
Ακόμα, ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν από την ίδρυση του Σωματείου μέχρι και σήμερα και ιδιαίτερα τα Φροντιστήρια ΧΡΟΝΟΣ, για την προσφορά τους στον “ΦΟΙΒΟ” και όχι μόνο.
Κάθε προσφορά στον “ΦΟΙΒΟ” είναι προσφορά στα παιδιά.
Καλό καλοκαίρι σε όλους σας.”



Ακολούθησε κλήρωση ενθυμίων και αναμνηστικών δώρων μεταξύ των μικρών φίλων του “ΦΟΙΒΟΥ”.


Να ευχαριστήσουμε το site www.olympicvillagenews.gr για την συνεργασία αλλά και την προθυμία ώστε να έχουμε τις αναρτήσεις του στο NEO blog του ‘’ΦΟΙΒΟΥ’’ μας.