O ''ΦΟΙΒΟΣ'' τροπαιουχος στο Ποδοσφαιρο

Παίρνοντας μέρος στο Τουρνουά των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ντανιέλ Μπατίστα οι ομάδες Τζούνιορ και Εφήβων του Φοίβου εντυπωσίασαν με το παιχνίδι τους και τελικά κατέκτησαν και οι δύο την Πρώτη Θέση στον όμιλο τους. Η ομάδα Τζούνιορ κατέκτησε επίσης άλλες δύο πρωτιές και στο Τουρνουά του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Θρακομακεδόνων.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές των τμημάτων, Σάμπερ Άχμεντ (τζούνιορ) και Θοδωρή Φλώρο (έφηβοι). Τόσο τα παιδιά όσο οι γονείς και οι κάτοικοι του χωριού περιμένουν εναγωνίως την δημιουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου Ολυμπιακού χωριού που θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να  αγωνιστούν στην έδρα τους και στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΟ.

Η Διοίκηση του ΦΟΙΒΟΥ έχει κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε το γήπεδο ποδοσφαίρου να γίνει λειτουργικό, γι αυτό και έχει κάνει έκκληση στους αρμόδιους φορείς για να συμβάλουν στην πραγματοποίησή του ονείρου των παιδιών για να μπορούν να χαρούν κι αυτά το ποδόσφαιρο στο Ολυμπιακό Χωριό αλλά και να εκπροσωπήσουν την καινούργια αυτή πόλη στα επίσημα πρωταθλήματα του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ έτσι όπως γίνεται επιτυχώς και στα υπόλοιπα αθλήματα του ΒΟΛΕΪ, του ΜΠΑΣΚΕΤ, του ΣΤΙΒΟΥ και του ΤΕΝΙΣ.