1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

     Με επιτυχία στέφτηκε το πρώτο εσωτερικό τουρνουά του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) του συλλόγου μας που έγινε την Κυριακή 21 Ιουνίου. Το κέφι και η καλή διάθεση των συμμετεχόντων βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων έτσι ώστε όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι.
    Στο τουρνουά υπήρξαν δύο κατηγορίες:
   Στην πρώτη κατηγορία των ενηλίκων πήραν μέρος 19 άντρες και 1 γυναίκα και δημιουργήθηκαν 3 όμιλοι. Στη διαδικασία των νοκ-άουτ προχώρησαν οι 18 όπου στον τελικό αναμετρήθηκαν ο βετεράνος παίχτης του Ολυμπιακού Κωστής Ακριτίδης με τον Παναγιώτη Κουτσιανόπουλο. Μετά από έναν ωραίο αγώνα χρυσός νικητής στέφτηκε ο κος Ακριτίδης.
   Στη δεύτερη κατηγορία των νέων πήραν μέρος 17 αγόρια και 1 κορίτσι, δημιουργώντας επίσης 3 ομίλους και όλοι τοποθετήθηκαν στο ταμπλό της φάσης των νοκ-άουτ αγώνων. Τα δύο αδέρφια Σωτήρης και Αποστόλης Καρβέλας συναντήθηκαν στον τελικό της κατηγορίας τους με χρυσό νικητή τον Σωτήρη Καρβέλα.
   Οι δύο χρυσοί νικητές των κατηγοριών αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα που ήταν πραγματικά επίδειξη για το άθλημα και όλοι παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον, με νικητή τον κο Ακριτίδη.
   Αυτή τη μικρή μας γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας έναν αγώνα επίδειξης, δύο καταξιωμένες αθλήτριες του πινγκ πονγκ: Η Αγγελίνα Δεβελέκου, αθλήτρια του σωματείου «ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ», η οποία έχει επιλεγεί στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει ως κορασίδα την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που θα γίνει φέτος στην Μπρατισλάβα και η Ανδρομάχη Γεωργοπούλου, αθλήτρια των σωματείου «ΓΟΠ Γιάννης Παλάσκας» η οποία το 2006 είχε κατακτήσει την 5η θέση στο ομαδικό του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος που έγινε στην Κίνα.
   Ευχάριστη και ελπιδοφόρα νότα για το άθλημα έδωσε η παρουσία του τμήματος πινγκ πονγκ του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ολυμπιακού Χωριού με την προπονήτριά τους κα Βαρβάρα Κοντοστόλη. Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας μεταξύ τους φιλικούς αγώνες και βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους με την απονομή μεταλλίων στο κλείσιμο της γιορτής.
   Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την παρουσία τους και στην προπονήτρια κα Βασιλική Φράγκου για τη διοργάνωση του τουρνουά και την ταχεία εξέλιξη και εμφανή πρόοδο των αθλητών μας.