ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΕΝΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΣΟΧ ''ΦΟΙΒΟΣ''
Το αθλητικό σωματείο "ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ", διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του,  Μαραθώνιο τένις παιδιων, στις 23 - 24 Απριλίου 2016 .

Το τουρνουά  θα διεξαχθεί ως εξής:
ü Κατηγορίες: κόκκινη -πορτοκαλί - πράσινη -κίτρινη μπάλα  
ü Οι παίχτες θα χωριστούν σε ομίλους των 5 ατόμων και θα αγωνιστούν με το σύστημα round robin
ü Oι αγώνες του κάθε ομίλου θα ξεκινούν ταυτόχρονα και θα διαρκούν 15 λεπτά ακριβώς. Στον πρώτο αγώνα του κάθε ομίλου δίνονται άλλα 10 λεπτά για προθέρμανση
ü Στο τέλος των αγώνων του κάθε ομίλου θα γίνεται καταμέτρηση των games (κερδισμένα/χαμένα). Αν τη στιγμή που τελειώνει ο χρόνος υπάρχει game σε εξέλιξη, το game θα ολοκληρώνεται κανονικά.
ü Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών οι 2-3 πρώτοι σε κερδισμένα games από κάθε όμιλο θα προκρίνονται στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση ισάριθμων κερδισμένων games, προκρίνεται αυτός με τα λιγότερα χαμένα. Αν υπάρχει κι εκεί ισοδυναμία προκρίνεται αυτός που έχει κερδίσει το μεταξύ τους αγώνα. Στην περίπτωση απόλυτης ισοπαλίας θα παίζεται παιχνίδι μπαράζ 10 λεπτών.
ü Οι αγώνες της κόκκινης μπάλας θα διεξαχθούν την κυριακή 24 Απριλίου και ώρα 10:00.

Διευκρινήσεις συμμετοχής

   Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι διαθέσιμοι και τις 2 μέρες των αγώνων. Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί, εντός των δύο αυτών ημερών, ειδικά στην περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών.
  Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να προσέρχονται τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την καθορισμένη  ώρα.
     Οι συμμετέχοντες αθλητές δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που να τους απαγορεύει τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση. Το σωματείο δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας δεν έχει περιέλθει προς γνώση του.
       Οικονομική εισφορά: €5 ο/η παίκτης/ρια
       Δηλώσεις συμμετοχής έως Τετάρτη 20 Απριλίου στ γραφεία του συλλόγου , τους προπονητές και στα τηλέφωνα 210 2467447 (καθημερινά 17:00 - 21:00) και στο 6977 456190.


Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο site του συλλόγου www.asoxfoivos.gr την Παρασκευή 22 Απριλίου