Ενημέρωση για τη σταδιακή επανένταξη του τένις

Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της Γ.Γ.Α. αποφασίστηκε η λειτουργία των γηπέδων αντισφαίρισης βάσει συγκεκριμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Όσοι από τους αθλητές μας επιθυμούν να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους, παρακαλούνται να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους προπονητές Λούσιο Ολιβέρι (τηλ.: 6976393713) ή Σοφία Καλάβρια (τηλ.: 6944751576) για να ρυθμίσουν το προπονητικό τους πρόγραμμα.
Η χρήση των γηπέδων και η λειτουργία των τμημάτων θα γίνεται μόνο από τα μέλη και τους αθλητές του σωματείου ως εξής:

- Απαγορεύεται η χρήση των εγκαταστάσεων για παιδιά κάτω των 15 ετών
- Θα γίνεται καταγραφή εισερχομένων στην είσοδο με ευθύνη της Γραμματείας του σωματείου, σε κατάσταση εισερχομένων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, email, κινητό τηλέφωνο, ώρα εισόδου, συμπτώματα με ΝΑΙ/ΟΧΙ και ώρα εξόδου). Αυτά είναι απαραίτητα στοιχεία για την ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος στην αθλητική εγκατάσταση.
- Όλες οι επιμέρους εγκαταστάσεις (κλειστό γυμναστήριο, αποδυτήρια ,τουαλέτες) παραμένουν κλειστά
- Η κράτηση των γηπέδων θα γίνεται τηλεφωνικά, όπως αναφέρεται παραπάνω
- Οι αθλούμενοι έρχονται 15 λεπτά πριν την προπόνησή τους (για τη συμπλήρωση των εγγράφων που απαιτούνται) και αποχωρούν αμέσως μετά την άσκησή τους.
- Η Γραμματεία του σωματείου θα είναι κλειστή .
- Οι ψύκτες δεν θα βρίσκονται σε λειτουργία και ο κάθε αθλητής θα πρέπει να φέρνει το νερό του.
- Ο κάθε αθλητής θα φροντίζει για την προσωπική του υγιεινή , έχοντας μαζί του αντισηπτικό, κρατώντας αποστάσεις από τους συμπαίκτες του, αποφεύγοντας να ακουμπάει τις εγκαταστάσεις όσο είναι δυνατόν και αποφεύγοντας κυρίως να ακουμπάει το πρόσωπό του.
- Επιτρέπονται μέχρι 2 παίκτες μέσα στο γήπεδο όπου ο καθένας τους θα χρησιμοποιεί την κονσέρβα του με τις δικές του μπάλες που θα τις έχει σημαδέψει. Ο προπονητής θα χρησιμοποιεί δικές του μπάλες τις οποίες δεν μπορούν να πιάνουν με το χέρι οι αθλούμενοι.
- ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η είσοδος στα γήπεδα (ακόμα και στα μέλη και τους αθλητές μας), χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική ενημέρωση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Επισυνάπτονται τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα, η ΚΥΑ, οδηγίες προστασίας και τα προβλεπόμενα ερωτηματολόγια: