Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης


Σήμερα (18/05/2020) ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού όπου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και οι Διοικήσεις των αθλητικών σωματείων «ΦΟΙΒΟΥ», «ΑΘΗΝΑΣ» και «ΔΙΑ Ολυμπιακού Χωριού.

Ο Υφυπουργός και ο Δήμαρχος ξεναγήθηκαν αμφότεροι από το Δ.Σ του «ΦΟΙΒΟΥ» και των άλλων σωματείων στους χώρους του αθλητικού κέντρου. Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης και κατόπιν της δήλωσης του Υφυπουργού ότι οι εγκαταστάσεις -πλην του κολυμβητηρίου- παραμένουν σε εξαιρετική κατάσταση και τεχνικά και λειτουργικά, οι εθελοντές-μέλη του Δ.Σ. του «ΦΟΙΒΟΥ» νιώθουν ιδιαίτερα ικανοποιημένα και περήφανα για το έργο που προσφέρουν αγόγγυστα τα τελευταία 14 χρόνια.

Σε αναμονή της ολοκλήρωσης της παραλαβής των αθλητικών εγκαταστάσεων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, επίκεινται και άλλες συναντήσεις με σκοπό την ανάδειξη και περαιτέρω αξιοποίηση των 90 στρεμμάτων του αθλητικού κέντρου.


 Ευελπιστούμε πως ανοίγει ένα νέο πεδίο δράσεων και ευκαιριών τόσο για το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού όσο και για την ευρύτερη περιοχή στις οποίες τα Δ.Σ των αθλητικών σωματείων θα σταθούν αρωγοί. Τα αθλητικά σωματεία του Ολυμπιακού Χωριού αποτελούν ζωντανά και υγιή κύτταρα της τοπικής κοινωνίας, πλαισιώνονται από ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό φροντίζοντας για την διάδοση τους ενώ παράλληλα παράγουν εκτός από αθλητικό και κοινωνικό έργο.

Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ