Έναρξη νέας αθλητικής χρονιάς!

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των αθλητών μας για τη νέα χρονιά 2020-2021 ξεκινάνε τη Δευτέρα 31/08/2020. Παράλληλα την ίδια μέρα αρχίζουμε και προπονήσεις για τα τμήματα  Στίβου (αγωνιστικό και ενηλίκων), Βόλεϊ και Μπάσκετ. Τα τμήματα Στίβου παιδιών αρχίζουν προπονήσεις στις 7/9/2020 και το Τένις αμέσως όταν δημιουργηθεί ο απαιτούμενος αριθμός αθλητών για κάθε γκρουπ.

Η νέα αυτή αθλητική χρονιά επιβάλλει σε όλους μας την τήρηση κάποιων απαραίτητων κανόνων και διαδικασιών για την επανέναρξή της, προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού ο κίνδυνος της διασποράς του ιού στις αθλητικές μας δραστηριότητες. Το ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ σαν ελάχιστα μέτρα επιδημιολογικής παρακολούθησης καθορίζει τα ακόλουθα:

-       Η εγγραφή των αθλητών στα τμήματα του ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ γίνεται με την υποβολή στη γραμματεία των εξής εντύπων: 1) ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, 2) ΕΝΤΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Τα παραπάνω έντυπα θα υπάρχουν διαθέσιμα στη Γραμματεία, εντούτοις συνίσταται - εφόσον υπάρχει η δυνατότητα -να τα έχετε εκτυπώσει οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να αποφευχθεί  συνωστισμός στους χώρους των γραφείων.

-       Καθορίζεται υποχρεωτική αποχή για 7 ημέρες από οποιαδήποτε οργανωμένη αθλητική δραστηριότητα μετά την επιστροφή από καλοκαιρινές διακοπές. 

-       Βάσει ισχυρής σύσταση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ, θα πρέπει να γίνει η θεώρηση/ανανέωση της Κάρτας Υγείας για όλους τους αθλητές, πριν την επιστροφή στις οργανωμένες προπονήσεις (έστω και αν λήγει αργότερα η ισχύς της), έτσι ώστε να συνοδευθεί από τη σχετική ιατρική εξέταση. Για όσους από τους αθλητές μας δεν έχουν ήδη λάβει από δικό τους γιατρό τις σχετικές ιατρικές βεβαιώσεις, ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 02/09/2020  και από ώρες 16:00 έως 19:00  θα υπάρχει γιατρός στις εγκαταστάσεις μας για να τους χορηγήσει την απαραίτητη ιατρική βεβαίωση ώστε να τους επιτραπεί η επανέναρξη των προπονήσεών τους.  Ο γιατρός θα διενεργεί την απαραίτητη κλινική εξέταση που σε συνδυασμό με τη συμπλήρωση του εντύπου του ιατρικού ιστορικού και εφόσον κριθεί ότι δεν απαιτείται περαιτέρω έλεγχος, θα χορηγεί στον αθλητή τη σχετική ιατρική βεβαίωση. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα για περαιτέρω γενικότερο καρδιολογικό έλεγχο με ΗΚΓ. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν για ραντεβού με την Γραμματεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 210-2467447 .

-       Το προσωπικό όλων των εμπλεκομένων στις αθλητικές δραστηριότητες θα περιορίζεται στο απολύτως απαραίτητο, σύμφωνα και με τις εκάστοτε ισχύουσες οδηγίες της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.

-       Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση θα γίνεται καταγραφή στον κατάλογο εισερχομένων – εξερχομένων που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ και θα γίνεται θερμομέτρηση κατά την είσοδο του κάθε αθλητή.  Ο εισερχόμενος θα υπογράφει στον κατάλογο δηλώνοντας έτσι υπεύθυνα ότι τη συγκεκριμένη ημέρα δεν έχει κανένα από τα συμπτώματα του ιού. Ο κατάλογος θα αρχειοθετείται, καθημερινά, με μέριμνα του υπευθύνου της αθλητικής εγκατάστασης και θα φυλάσσεται για 14 ημέρες, προκειμένου να διευκολυνθεί πιθανή αναγκαία ιχνηλάτηση.

-       Σε περίπτωση που οποιοδήποτε άτομο αναφέρει συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, μυαλγίας, διάρροιας, πονόλαιμου, ανοσμίας ή υπέρμετρης κόπωσης, δε θα του επιτρέπεται η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση και θα του δίνονται συστάσεις επικοινωνίας με τον Ιατρό του Συλλόγου ή της Ομάδας του ή με τον ΕΟΔΥ εφόσον αφορά άλλο προσωπικό.

-       Η είσοδος στα γραφεία μας και σε όλους τους κλειστούς χώρους εκγύμνασης, θα γίνεται από όλους φορώντας μάσκα.

-        Ισχύουν και εφαρμόζονται οι ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Γ.Γ.Α.  

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ Γ.Γ.Α. ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!

ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!