ΚΑΛΟΣ ΟΙΩΝΟΣ

Άλλη μία σπουδαία νίκη  που συνοδεύτηκε από καταπληκτική εμφάνιση πέτυχε η αντρική ομάδα μπάσκετ του Α.Σ.Ο.Χ.ΦΟΙΒΟΣ. Οι παίχτες  του Γιώργου Σαββόγλου υπέταξαν και την ομάδα του ΑΠΣ Οιωνού με 55-54,και την γκρέμισαν από την δεύτερη θέση  του πρωταθλήματος της  Δ' ΕΣΚΑ κατηγορίας.
Ο αγώνας είχε συγκλονιστική εξέλιξη  με τον Φοίβο να παίρνει  διαφορά 11 πόντων στο ημίχρονο(30-19).Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος αντέδρασε και κατάφερε να μετατρέψει το ματς σε ντέρμπυ.Εκεί ωστόσο μίλησε η καρδιά και το πάθος των παικτών μας,οι οποίοι παίζοντας ''σκυλίσια'' άμυνα έπνιξαν κάθε επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων και πήραν το παιχνίδι με 2 εύστοχες βολές του αρχηγού μας  Χρήστου Καρρά 3 δεύτερα πριν την κόρνα της λήξης.Με τη νίκη αυτή ανέβασαν την ομάδα μας στην έκτη θέση της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα και 2 ματς λιγότερα.Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη.
ΑΣΟΧ Φοίβος(Γ.Σαββόγλου)Νικάκης,Ροδίτης 15,Μιχάλαρος,Χαραλαμπίδης 10,Τουλικάρογλου,Σαρρής 11,Βαζαίος 6,Τσουκαλάς,Πλεξουσάκης 2,Παπαδόπουλος,Δαλίτσικας 6,Καρράς 5(1)
Ρεπορτάζ: Μαμωνάς Αντρέας