Ο ΦΟΙΒΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Οι  μικροί άσσοι του ΦΟΙΒΟΥ επανήλθαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και φέτος με την καθοδήγηση  του έμπειρου   παλαιμάχου τεχνικού Θοδωρή Κωνσταντινίδη.
Η ομάδα μας και φέτος παίρνει μέρος  στο 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ FAIR PLAY 2011-2012 οπού συμμετέχουν  γνωστές  ακαδημίες και ομάδες.
Όπως ο  Ολυμπιακός Λιοσίων, ο Αχαρναϊκος, ο Ατρόμητος Αθηνών, ο Άρης, ο Κεραυνός και η Αναγέννηση Πετρούπολης, ο Ηρακλής και ο Φοίνικας Περιστερίου, οι Ακαδημίες Καραταϊδη, Μπατίστα, Νικολακάκη και η Ελπίς Αγ. Αναργύρων που είναι και ο διοργανωτής με το σλόγκαν «ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!»
Παράλληλα τα υπόλοιπα τμήματα Τζούνιορ και Παμπαιδικού αγωνίζονται στο καθιερωμένο και γνωστό για την επιτυχημένη οργάνωση του εδώ και χρόνια,  ΤΟΥΡΝΟΥΑ DANIEL BATISTA 2011-2012.
Τις συναρπαστικές προσπάθειες των μικρών αστέρων απολαμβάνουν  ανελλιπώς  γονείς και φίλοι , τους οποίους οι εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές εντυπωσιάζουν  με την απόδοσή τους προσφέροντας  γκολ και  θέαμα που θα ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.  

Καλή διασκέδαση λοιπόν και καλή πρόοδο στα παιδιά!