ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ

Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ετοιμάσαμε το νέο website του ΦΟΙΒΟΥ μας. Η νέα εμφάνιση κρύβει πολλές εκπλήξεις που θα ξεδιπλώνονται καθημερινά με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση σας και την ευκολότερη πλοήγηση σας μέσα απο διάφορες καινοτομίες. Μιά απ' αυτές είναι και οι Live αναμετρήσεις του συλλόγου. Από εκεί και μέσα από το κανάλι του "ΦΟΙΒΟΥ" θα υπάρχει η δυνατότητα να βλέπετε επιλεγμένους αγώνες ζωντανά μέσα από τον υπολογιστή σας.
Επιπλέον θα υπάρξουν tutorial (φροντιστήριο), για παράδειγμα ένα σύντομο βίντεο δεξιοτεχνιών από τους προπονητές μας για την καλύτερη βελτίωση της ατομικής κατάστασης του αθλητή.
Ακόμη, θα υπάρξουν και interviews (συνεντεύξεις) από διάφορους πρωταγωνιστές και όχι μόνο (είδη ετοιμάζουμε την πρώτη συνέντευξη).
Βλέποντας την αρχική σελίδα του site, θα έχετε διαπιστώσει ότι υπάρχουν διάφορες εικόνες (δυο σειρές των πέντε εικόνων η κάθε μία) στο χέρι σας είναι και ανάλογα την επισκεψιμότητα σας που αφορά τα άρθρα να τις αλλάζετε καθημερινά.
Επίσης, θα διαπιστώσετε ότι η μπάρα πλοήγησης, σας ακολουθεί όταν κατεβαίνετε προς τα κάτω διαβάζοντας ένα άρθρο. Έτσι δεν είναι ανάγκη να ξανά πάτε επάνω και να επιλέξετε εκ νέου, αφού υπάρχει πάντα στο πάνω μέρος τις οθόνη σας η μπάρα. Κι αν θέλετε να πάτε ακόμη ποιο γρήγορα προς τα επάνω, πολύ απλά θα εμφανιστεί ένα  βελάκι στην κάτω δεξιά γωνία του site όπου πατώντας το, σας ξαναπάει στην αρχή του άρθρου.
Μη διστάσετε να αφήσετε τα σχόλια σας και κυρίως μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε στα τηλέφωνα, είτε μέσω φόρμας επικοινωνίας. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα του ¨ΦΟΙΒΟΥ¨και κάντε την αγαπημένη σας.  

Με εκτίμηση,

Α.Σ.Ο.Χ ΦΟΙΒΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου