Εγγραφές νέας αθλητικής χρονιάς


ΕΝΑΡΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ :
ΣΤΙΒΟΣ, ΤΕΝΙΣ, ΒΟΛΕΪ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Οι  εγγραφές για όλα τα τμήματα του ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ ξεκινούν από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 (ώρες 17:00 έως 21:00) στη γραμματεία του συλλόγου.
Για την εγγραφή σε οποιοδήποτε τμήμα απαιτείται ετησίως κατάθεση σχετικής αίτησης και καταβολή ποσού εγγραφής 10 € ανά αθλητή. Η αίτηση εγγραφής της φετινής αθλητικής χρονιάς  η οποία περιέχει ενημέρωση και συγκατάθεση για τη συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ΕΔΩ
Οι προπονήσεις ξεκινούν από τις 15 Σεπτεμβρίου σε όλα τα τμήματα ακαδημιών και ενηλίκων, πλην αυτών που έχουν συγκεντρώσει ικανό αριθμό αθλητών ώστε να ξεκινήσουν νωρίτερα.
*************
Οι παρακάτω ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ ενημερώνονται ότι θα πρέπει να προσέλθουν για προπόνηση ώστε να ξεκινήσουν προετοιμασία ως εξής:
ΒΟΛΕΪ οι αγωνιστικές ομάδες των :
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ώρα 15:30΄
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου ώρα 18:30΄
ΜΠΑΣΚΕΤ οι αγωνιστικές ομάδες των:
ΠΑΙΔΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ τη Δευτέρα 27 Αυγούστου (ώρα 19:30΄ το Παιδικό και ώρα 20:30΄ το Εφηβικό με το Ανδρικό).

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ:
Ενημερώνονται όλοι όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής ότι απαιτείται ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ που θα επιτρέπει στον αθλητή να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες (προπονήσεις/αγώνες).
Το Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ ήλθε και φέτος σε συμφωνία με Διαγνωστικό Καρδιολογικό Κέντρο και  οι αθλητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν από διαγνωστικό έλεγχο που θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες κλινικές εξετάσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό γυμναστήριο του σωματείου. Οι αθλητές θα παραλαμβάνουν από τη γραμματεία τον φάκελο των εξετάσεών τους ο οποίος θα περιλαμβάνει:
1.         Βεβαίωση άθλησης, 2.   Το ΗΚΓ, 3.  Επικύρωση των σχολικών δελτίων , 4. Επικύρωση της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και του Αθλητικού Δελτίου της αρμόδιας Ομοσπονδίας.
Το κόστος της εξέτασης ανέρχεται στα 10 € για κάθε αθλητή. Η εξέταση σε αθλητές απόρων και ανέργων οικογενειών είναι  δωρεάν.
Για την πραγματοποίηση των εξετάσεων αυτών, παρακαλείσθε με την εγγραφή σας να κλείνετε ραντεβού στις διαθέσιμες ημερομηνίες στη γραμματεία (1η διαθέσιμη ημερομηνία στις 11 Σεπτεμβρίου με προτεραιότητα στα αγωνιστικά τμήματα).

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή αθλητική και αγωνιστική χρονιά!