ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2012

Την  Κυριακή  26-1-2012 πραγματοποιήθηκε η  κοπή της πίτας του Αθλητικού σωματείου Ολυμπιακού Χωριού "ΦΟΙΒΟΣ" . Η εκδήλωση έγινε μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα στο  κατάμεστο από κόσμο ανατολικό κλειστό γήπεδο. Την εκδήλωση , ευλόγησε ο αιδεσιμολογιώτατος  πατέρας , Λάμπρος Καρίνος . Ο Πρόεδρος του Σωματείου, Καρβέλας Χαράλαμπος σε σύντομο λόγο που εκφώνησε ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία του Σωματείου και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους για τον "ΦΟΙΒΟ".
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών-τριών για τις επιτυχίες και το αθλητικό ήθος τους.
Η Σπανούδη Σταυρούλα αθλήτρια του στίβου για την 5η Θέση  στα 800μ στο
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Παιανία το 2011.
O Σωτήρης Καρβέλας αθλητής του τένις για την δεύτερη θέση στο 4ο Open
νέων αθλητών -τριών Α.Ο.Α Χαϊδαρίου στην κατηγορία των 12 ετών.

H ομάδα κορασίδων για το αθλητικό τους ήθος, η οποία αποτελείται από, Καραμποΐκη Στέφη (Αρχηγός), Καλογεροπούλου Πόπη, Κοϊντόση Χριστίνα, Μαρέντη Ιωάννα, Σαββίδη Πελαγία , Σπανούδι Δήμητρα, Υφαντίδου Μαριάννα.
Εκτός των εκλεκτών προσκεκλημένων την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αργυρώ Στρατάκη. Η Αργυρώ Στρατάκη (γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1975), είναι πρωταθλήτρια του στίβου από το Ηράκλειο. Ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας (2004). Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ήταν 15η στο έπταθλο. Επίσης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο έπταθλο του στίβου στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2005, στην Αλμερία της Ισπανίας. Ανήκει στον Πανελλήνιο ΓΣ. Τον Ιούνιο του 2006 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων, το οποίο διεξήχθη στις Σέρρες. Η Στρατάκη ήταν ένατη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Γκέτεμποργκ, στις 8 Αυγούστου 2006, αφού συγκέντρωσε συνολικά 6.145 βαθμούς.

Στις 2 Οκτωβρίου 2010 ανακοίνωσε την απόφασή της να εγκαταλείψει τους στίβους.