ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ


     Το Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ προάγοντας φέτος τους πολιτιστικούς  του σκοπούς και την κοινωνική διάδραση,  μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να βιώσουμε την ελληνική παράδοση μέσα από τους  χορούς, οργανώνοντας  ένα πρόγραμμα μαθημάτων ελληνικών παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες.
     Θα διδαχθούν οι πιο διαδεδομένοι χοροί απ΄ όλες τις περιοχές της Ελλάδας, στην πιο γνήσια μορφή τους. Το πνεύμα της διδασκαλίας είναι ότι ο χορός δεν είναι μόνο άθληση ή κίνηση. Μαζί με τις χορευτικές κινήσεις θα μάθουμε για την περιοχή, την περίσταση, τη μουσική, τη φορεσιά και άλλα στοιχεία, λαογραφικά και πολιτιστικά που συνδέονται με τον κάθε χορό.
     Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες οι οποίοι θα ενταχθούν σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο γνώσεων σχετικά με το χορό.
     Τα μαθήματα  θα  ξεκινήσουν την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη και θα  γίνονται κάθε Κυριακή απόγευμα (90΄ η διάρκεια του κάθε μαθήματος). ΔΩΡΕΑΝ  η πρώτη δοκιμαστική πρόβα στις 27/9/2015.
     Για να δηλώσετε συμμετοχή στη δωρεάν πρόβα, πληροφορίες ή εγγραφές απευθύνεστε στη γραμματεία του σωματείου μας: τηλ. 210-2467447 (ώρες 17.00-21.00).