HANDBALL

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

Μ΄ ένα «τουρνουά» ξεκίνησε το νέο μας άθλημα, το Χάντμπολ το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη!
Με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) και μέσα από τις δράσεις της για την ανάπτυξη του αθλήματος, προσκαλέσαμε τα παιδιά των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄  τάξεων των Δημοτικών σχολείων της περιοχής να φτιάξουν τις ομάδες τους με 5-7 άτομα και να παίξουν!
Ο προπονητής μας κ. Γιάννης Χήνος με την πολύτιμη βοήθεια των Ομοσπονδιακών Προπονητών και υπευθύνων ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε.  Κων/νου Κότσιρα και Στέλιου Αλεπουδέα καθώς και του προπονητή Αλέξη Διαμαντόπουλου, έστησαν 2 γήπεδα στο κλειστό γυμναστήριο του Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ και το παιχνίδι ξεκίνησε!
Κάθε ομάδα έπαιξε 3 παιχνίδια και τα παιδιά – ακόμα και αυτά που δεν είχαν ξανασχοληθεί με το άθλημα – μπήκανε εύκολα στο πνεύμα του παιχνιδιού. Άμυνες, επιθέσεις, αιφνιδιασμοί, πάσες, ντρίμπλες, μαρκαρίσματα και γκολ ενθουσίασαν τους παίκτες και τους γονείς τους που ήρθαν στη γιορτή μας.
Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους, τους Διευθυντές των σχολείων και τους γυμναστές που μας βοήθησαν στην ενημέρωση και τους υπεύθυνους της Ο.Χ.Ε. για τη σημαντική συνεργασία και τη διοργάνωση.
Για εγγραφές στο Χάντμπολ απευθύνεστε στη γραμματεία μας Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 17.00-21.00, τηλ: 210-2467447
                                         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
1ο Τμήμα  (Β΄,Γ΄, Δ΄Δημοτικού): Δευτέρα & Τετάρτη 15.00΄-16.00΄
2ο Τμήμα (Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού): Δευτέρα & Τετάρτη 16.00΄-17.00΄

φωτογραφίες από την εκδήλωσηhttp://www.asoxfoivos.gr/p/blog-page_67.html